19/07/2016 Παρατείνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για την 1η Μουσική Ιλιάδα στον Δήμο Ιλίου

19/07/2016 Παρατείνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για την 1η Μουσική Ιλιάδα στον Δήμο Ιλίου

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον για την «1η Μουσική Ιλιάδα» που διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου για δημιουργούς άνω των 18 ετών, οι οποίοι παρουσιάζουν για πρώτη φορά το έργο τους, παρατείνεται έως και την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής στον μουσικό διαγωνισμό σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας.
Με την προϋπόθεση οι στίχοι των τραγουδιών να είναι στην Ελληνική γλώσσα, όσοι πιστεύουν ότι η δημιουργία τους αξίζει να ακουστεί και να επιβραβευτεί, μπορούν να συμμετέχουν στο μεγάλο αυτό μουσικό διαγωνισμό.
Εκείνοι που θα επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δημιουργία τους σε ειδική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, ενώ το τραγούδι που θα αναδειχθεί καλύτερο μετά από ψηφοφορία, θα κερδίσει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία και θα δημιουργήσει το δικό του video clip.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας www.songcontest.gra, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού.