21/06/2016 10ο Φεστιβάλ Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ιλίου

21/06/2016 10ο Φεστιβάλ Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ιλίου

Αφιερωμένο στην παράδοση ήταν το πολύ επιτυχημένο διήμερο Φεστιβάλ Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016.
 
Στο 10ο Φεστιβάλ, τα παιδιά εντυπωσίασαν με τις χορευτικές και θεατρικές τους ερμηνείες, αναπαριστώντας έθιμα από όλη την Ελλάδα, ντυμένα με παραδοσιακές στολές, μάγεψαν το κοινό που κατέκλισε το χώρο και γέμισαν το Πάρκο με χαρούμενες φωνές.
 
Επιπρόσθετα, στις δύο ημέρες του Φεστιβάλ, που είχε επετειακό χαρακτήρα, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο εργαστήρι κατασκευής κούκλας, να παρακολουθήσουν παράσταση καραγκιόζη, να παίξουν σε υπαίθρια παιχνίδια, να επισκεφτούν τα περίπτερα των Παιδικών Σταθμών με τις κατασκευές των παιδιών και την έκθεση φωτογραφίας που ήταν αφιερωμένη στα προηγούμενα Φεστιβάλ, απολαμβάνοντας τα δροσερά παγωτά που μοίρασε σε όλους η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος φανερά ικανοποιημένος δήλωσε σχετικά:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά, όσο και στο σύνολο του προσωπικού των Παιδικών μας Σταθμών για το αποτέλεσμα που απολαύσαμε, καθώς και στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής για την οργάνωση και την επιτυχία του Φεστιβάλ. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση και προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους. Η χαρά και η ελπίδα που πήραμε από τα μικρά παιδιά, δεν περιγράφεται με λόγια.
Το φιλόξενο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», το Πάρκο που όλοι αγαπάμε, αγκάλιασε, όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά μας κι εκείνα το αποζημίωσαν με τις χαρούμενες φωνές και τα τραγούδια τους.
»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a