21/07/2017 Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου

21/07/2017 Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές παραστάσεις της η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της στο φιλόξενο θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στις αρχές Ιουλίου, με την ξεκαρδιστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Ο Αφελής», σε σκηνοθεσία του δημοφιλούς ηθοποιού Γιώργου Ματαράγκα.
 
Πρόκειται για ένα έργο αναπάντεχων ανατροπών, του 1973, με δυνατούς χαρακτήρες, απίστευτη δράση, όπου με τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Ιλίου, έτυχε της εγκάρδιας υποδοχής των θεατών στις παραστάσεις που ακολούθησαν σε Δήμους της Αττικής, ενώ το ταξίδι συνεχίζεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
 
«Η Θεατρική μας Ομάδα αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς, από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Ο δάσκαλος και σκηνοθέτης της, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας, εργάστηκε με μεράκι, αξιοποίησε το ταλέντο του κάθε ηθοποιού της ομάδας και το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό και άξιο συγχαρητηρίων. Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει, να γελάσει και η επιλογή του συγκεκριμένου έργου του Δημήτρη Ψαθά, με το καυστικό και εύστοχο χιούμορ του, ήταν πραγματικά εύστοχη.»