22/03/2014 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ

22/03/2014 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Κυρίες και κύριοι,
Χαίρομαι που βλέπω μια τόσο μεγάλη ανταπόκριση σε ένα άθλημα που έρχεται από τα βάθη των αιώνων της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας. Ένα όμορφο άθλημα που γυμνάζει τους νέους σωματικά και πνευματικά και που η Ελλάδα έχει μια μεγάλη παράδοση με αρκετούς Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές κόσμου ή Ευρώπης.
Ο Δήμος Ιλίου, δίνοντας βαρύτητα στον αθλητισμό και με όραμα να γίνει τρόπος ζωής και διέξοδος από την καθημερινότητα, έχει πραγματοποιήσει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, με τους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στην πόλη να προσφέρουν πολύτιμες διεξόδους δημιουργικής συμμετοχής στη νεολαία.
Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, μπορούμε και στηρίζουμε τον αθλητισμό, με έργα υποδομής, με προγράμματα μαζικού αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους, αλλά και με ετήσια οικονομική ενίσχυση προκειμένου οι Αθλητικοί Σύλλογοι και τα Σωματεία της πόλης, να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο.
Μπορούμε και στηρίζουμε τον αθλητισμό με διοργανώσεις πρωταθλημάτων όπως το σημερινό που αναδεικνύουν νικητή τον αθλητισμό.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της σημερινής διοργάνωσης και να ευχηθώ στους νεαρούς αθλητές καλή επιτυχία και να συνεχίσουν την πορεία τους στο άθλημα που αγαπούν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
 
Ευχαριστώ

<!–