22/06/2018 Χορός, γέλια και χαρά στο 12ο Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου

22/06/2018 Χορός, γέλια και χαρά στο 12ο Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου

Εμπνευσμένο από τους Έλληνες Μουσικοσυνθέτες ήταν το 12ο Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, όπου τα παιδιά πρόσφεραν συγκίνηση και χαρά, με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν χειροκροτώντας στο ρυθμό του πλούσιου χορευτικού τους προγράμματος.
 
Στο διήμερο Φεστιβάλ, οι Παιδικοί Σταθμοί παρουσίασαν, παράλληλα, χειροτεχνίες όλης της χρονιάς, όπου οι γονείς και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις εργασίες των παιδιών, ενώ μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν παρακολουθώντας παράσταση Θεάτρου Σκιών, απολαμβάνοντας δροσερά παγωτά που μοίρασε σε όλους η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής.
 
Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του:
 
«Αισθανόμαστε ευθύνη απέναντι στα παιδιά και σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν. Για το λόγο αυτό, προτεραιότητά μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους Παιδικούς μας Σταθμούς. Διαχρονικός μας στόχος παραμένει να αποτελούν μια ασφαλή και ζεστή αγκαλιά για όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
 
Το προσωπικό και η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής καταβάλλουν μια αδιάκοπη προσπάθεια όλο το χρόνο για την εύρυθμη λειτουργία των Σταθμών μας και θα ήθελα να τους συγχαρώ και να τους ευχαριστήσω θερμά για το αξιόλογο έργο τους, αλλά και για το υπέροχο Φεστιβάλ που ετοίμασαν.»