22/07/2016 Κοινωνικό Οδοντιατρείο, η νέα δομή του Δήμου Ιλίου

22/07/2016 Κοινωνικό Οδοντιατρείο, η νέα δομή του Δήμου Ιλίου

Κοινωνικό Οδοντιατρείο πρόκειται να δημιουργήσει ο Δήμος Ιλίου, μετά τη δωρεά πλήρως λειτουργικού οδοντιατρικού εξοπλισμού της συνταξιούχου οδοντιάτρου κυρίας Αλίκης Λιάπη, που διατηρούσε οδοντιατρείο στο Ηράκλειο Αττικής, την οποία αποδέχθηκε, σε θερμό κλίμα, ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απευθυνόμενος στην κυρία Λιάπη είπε:
 
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που επιλέξατε τον Δήμο μας για να δωρίσετε όλον αυτόν τον εξοπλισμό. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να τον αξιοποιήσουμε δημιουργώντας Κοινωνικό Οδοντιατρείο. Γνωρίζω ότι δεν είστε δημότης μας και ότι κάνατε έρευνα πριν προχωρήσετε στη δωρεά σας. Δεν ξέρω τα κριτήρια της έρευνάς σας για να φτάσετε ως εδώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε στους λόγους, για τους οποίους μας διαλέξατε. Σας ευχαριστούμε πολύ.»
 
Κατά την τοποθέτησή της η κυρία Λιάπη σημείωσε ότι επέλεξε τον Δήμο Ιλίου, διότι διαπίστωσε την καλή λειτουργία των Κοινωνικών του Δομών, υπήρξε αμεσότητα και ανταπόκριση από πλευράς Δήμου και συγκεκριμένα από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ανδριάνα Αλεβίζου και είναι πεπεισμένη ότι η δωρεά αυτού του εξοπλισμού θα έχει καλό προορισμό και θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο που θα δημιουργήσει ο Δήμος.
 
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ιλίου τίμησε τη δωρήτρια με το μετάλλιο της πόλης και την ευχαρίστησε για άλλη μία φορά για την δωρεά, η οποία δίνει την ευκαιρία στον Δήμο να ενισχύσει με μια νέα δομή πρόληψης και προαγωγής της υγείας των πολιτών, τις ήδη υπάρχουσες.

22/07/2016 Κοινωνικό Οδοντιατρείο, η νέα δομή του Δήμου Ιλίου

More Posts

014/2023 – εξουσιοδότηση Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου για την συνυπογραφή κοινής αίτησης με τον ιδιοκτήτη του γεωτεμαχίου με Κ.Α.Ε.Κ. 050571028013 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για διόρθωση σφαλμάτων που αφορούν τα γεωμετρικά στοιχεία των κτηματολογικών εγγραφών των εγγραπτέων δικαιωμάτων της ενώπιον του Κτηματολογικού γραφείου Ιλίου a

012/2023 – λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 010/2023 Απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΑΔΑ: 9Κ2ΛΩΕΒ-1ΘΛ) και έγκριση του σχεδίου με τίτλο «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ» 2021, Άξονας προτεραιότητας 2: «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 4559/28.06.2021 (ΑΔΑ: 6ΣΠ046Ψ844-64Ν) Πρόσκληση (Ε.Σ.2021) του Πράσινου Ταμείου a