22/12/2014 Επίσκεψη Δημάρχου Ιλίου σε ιδρύματα και ξενώνες του Δήμου Ιλίου

22/12/2014 Επίσκεψη Δημάρχου Ιλίου σε ιδρύματα και ξενώνες του Δήμου Ιλίου

Τα ιδρύματα και τους ξενώνες της πόλης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Ανδριάνα Αλεβίζου και υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου ενόψει των εορτών μοίρασαν δώρα και εισέπραξαν δύναμη από την αγάπη των παιδιών και των φιλοξενουμένων.
Η επίσκεψη αγάπης ξεκίνησε από το Οικοτροφείο του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης, ακολούθησε το Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων κοριτσιών, γυναικών και μονογονεϊκών οικογενειών με πολιτικό άσυλο, στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και τέλος το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση (Ι.Π.Α.Π.) «Η Θεοτόκος».
Κατά την επίσκεψή τους ο Δήμαρχος Ιλίου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, εξήραν το έργο που επιτελείται στα παραπάνω ιδρύματα και ξενώνες της πόλης, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις Διοικήσεις και τους εργαζόμενους σχετικά με τη λειτουργία των μονάδων, τις συνθήκες διαβίωσης των φιλοξενουμένων σε αυτές, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.