23/04/2018 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος Ιλίου 2018

23/04/2018 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος Ιλίου 2018

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά ήταν η συμμετοχή στον Ποδηλατικό Γύρο Ιλίου 2018, όπου 600 ποδηλάτες περίπου, όλων των ηλικιών, έλαβαν μέρος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Ιλίου, την Κυριακή 22 Απριλίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας» και την Ομάδα «Ποδηλατιστές Ιλίου».
 
Η εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου δόθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», μετά τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του καταστήματος «Ποδηλατοδρόμιο» και περιλάμβανε δύο ποδηλατικές διαδρομές, μεγάλης και μικρής χιλιομετρικής απόστασης, με τους συμμετέχοντες να διασχίζουν τους δρόμους και τους ποδηλατόδρομους του Ιλίου με χαρά και πολλά χαμόγελα, απολαμβάνοντας την «Βόλτα στην πόλη με ποδήλατο».
 
Μετά το τέλος του Ποδηλατικού Γύρου, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, δήλωσε:
 
«Η διοργάνωση ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και αποδεικνύει ότι ο κόσμος του Ιλίου έχει εντάξει το ποδήλατο και την άσκηση στην καθημερινότητά του, απολαμβάνοντας τα πολλαπλά τους οφέλη. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια και είναι, πραγματικά, πολύ όμορφο να βλέπεις ανθρώπους όλων των ηλικιών και οικογένειες με παιδιά να ξεχύνονται με τα ποδήλατά τους στους δρόμους της πόλης μας, χαμογελώντας.
 
Δίνουμε ραντεβού την επόμενη φορά, με ακόμα περισσότερους ποδηλάτες και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες μου και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.»