23/05/2014 Κάλεσμα αλληλεγγύης & ενημερωτική δράση από το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου

23/05/2014 Κάλεσμα αλληλεγγύης & ενημερωτική δράση από το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης
Τετάρτη 28 Μαΐου, 10.00 – 13.00 Κεντρική πλατεία Ιλίου
 
Κάλεσμα αλληλεγγύης πραγματοποιεί το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου την Τετάρτη 28 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου
(Γ. Γεννηματά) για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου.
Από τις 10.00 έως τις 13.00 στελέχη του Γραφείου Διαμεσολάβησης και της Τράπεζας Χρόνου θα βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου και θα ενημερώνουν για το έργο του προγράμματος «Ίλιον – Στήριξη», για τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την ένταξη στο πρόγραμμα, καθώς και για το πώς μπορεί ο καθένας να προσφέρει εθελοντικά, προϊόντα και υπηρεσίες, για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Παράλληλα με την ενημέρωση του κοινού, οι εκπρόσωποι του προγράμματος θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης: συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά και φάρμακα.
 
Τα προϊόντα που θα συλλεχθούν, θα προωθηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Συσσίτιο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου, προκειμένου να δοθούν στους ωφελουμένους, οι ανάγκες των οποίων αυξάνονται καθημερινά.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για να στηρίξουμε μαζί τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Μην ξεχνάμε πως η αλληλεγγύη μέσα στην τοπική κοινωνία είναι το απαραίτητο συστατικό για τη βελτίωσή της.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κάλχου 64 & Ικάρου 28, 13122 Ίλιον
Τηλ.: 210 2612673
E-mail: trapezaxronou.ilion@gmail.coma
Url: www.domesilion.gra
Url 2: www.edra-coop.gra

<!–