23/05/2018 Πρόγραμμα Οφθαλμολογικού Ελέγχου στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου

23/05/2018 Πρόγραμμα Οφθαλμολογικού Ελέγχου στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου

Με γνώμονα την πρόληψη και την προστασία της υγείας των παιδιών προσχολικής ηλικίας, ο Δήμος Ιλίου υλοποιεί Πρόγραμμα Οφθαλμολογικού Ελέγχου στους Βρεφονηπιακούς και  Παιδικούς του Σταθμούς, στο πλαίσιο των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με τον εθελοντή Χειρούργο Οφθαλμίατρο κ. Φώτιο Δεμερτζή.

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η πρόληψη αποτελεί διαχρονική μας μέριμνα, υλοποιώντας προγράμματα προληπτικής ιατρικής για όλους, με ιδιαίτερη βαρύτητα και ευαισθησία στις μικρές ηλικίες. Ο προληπτικός οφθαλμολογικός έλεγχος έχει θεμελιώδη σημασία για την έγκαιρη διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση πιθανών διαταραχών στην όραση των παιδιών, για το λόγο αυτό, μέσω του προγράμματος, θα ελεγχθεί οφθαλμολογικά το σύνολο των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς μας Σταθμούς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον εθελοντή Χειρουργό Οφθαλμίατρο κ. Φώτιο Δεμερτζή για την πολύτιμη συμβολή του στον τομέα της πρόληψης του Δήμου μας.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a