23/10/2012 Δελτίο Τύπου: Μια ενδιαφέρουσα Ημερίδα Ρευματολογίας στο Δήμο Ιλίου

23/10/2012 Δελτίο Τύπου: Μια ενδιαφέρουσα Ημερίδα Ρευματολογίας στο Δήμο Ιλίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα «Ρευματικές Παθήσεις: Ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα», την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, στο Δημαρχείο Ιλίου, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα υγείας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογίας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου, το κοινό ενημερώθηκε για το πρόβλημα των ρευματοπαθειών και τις  δυνατότητες αποτελεσματικής θεραπείας, καταρρίπτοντας τους μύθους γύρω από τις ρευματικές παθήσεις, καθώς και γύρω από την ποιότητα ζωής που μπορεί να εξασφαλισθεί με την έγκαιρη διάγνωση, την πρώιμη και ορθή θεραπευτική παρέμβαση.
Το θέμα της Ημερίδας κάλυψαν με τις εισηγήσεις τους ο πρόεδρος του Ε.Ι.ΡΕ., Ρευματολόγος και Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αλέξανδρος Ανδριανάκος και η Ρευματολόγος κ. Διαμιανή Παπαζήση, ενώ στην Ημερίδα προήδρευσε από κοινού με τον κ.Ανδριανάκο ο Ρευματολόγος κ. Γεώργιος Κοκουβιτάκης.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ.Αθηναγόρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.