23/12/2016 Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε ξενώνες και ιδρύματα της πόλης

23/12/2016 Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε ξενώνες και ιδρύματα της πόλης

Τους ξενώνες και τα ιδρύματα της πόλης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, για να ευχηθεί καλές γιορτές στους φιλοξενούμενους, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ανδριάνα Αλεβίζου και υπηρεσιακούς παράγοντες.
 
Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, όπου παρών ήταν ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περικλής Τζιάρας, στη συνέχεια ακολούθησε το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση (Ι.Π.Α.Π.)
«Η Θεοτόκος», όπου παρών ήταν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ερωτόκριτος Νεόφυτος και τέλος, το Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων κοριτσιών, γυναικών και μονογονεϊκών οικογενειών με πολιτικό άσυλο.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, επίσης, με τους εργαζόμενους των ξενώνων και των ιδρυμάτων, όπου σημειώνοντας το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, δήλωσε:
 
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους, που πραγματικά καταβάλλουν μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φέρουν το έργο τους σε πέρας.
Σήμερα επισκεφτήκαμε αυτούς τους χώρους, γιατί είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τα παιδιά. Δείχνουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας, ειδικά αυτήν την περίοδο, που πολλοί από τους φιλοξενούμενους βρίσκονται μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους οικείους τους, αντιμετωπίζοντας με δύναμη και αξιοπρέπεια τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους να έχουν δύναμη, υγεία και το νέο έτος να φέρει περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a