23/12/2016 Χειροποίητα γλυκίσματα από τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιλίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

23/12/2016 Χειροποίητα γλυκίσματα από τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιλίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με ειλικρινή αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, τα Κέντρα Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Ιλίου, προσέφεραν χειροποίητα γλυκίσματα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2016, με σκοπό να χαρίσουν χαρά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ώστε το γιορτινό τους τραπέζι να είναι στολισμένο με τη ζεστασιά της αγάπης των Χριστουγέννων.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου, διαβεβαίωσε ότι η πιστοποίηση των δικαιούχων γίνεται με αυστηρά κριτήρια από την Κοινωνική Υπηρεσία, προκειμένου να λαμβάνουν βοήθεια όσοι πραγματικά τη χρειάζονται και σημείωσε:
 
«Αυτές είναι ημέρες προσφοράς, που χαρίζουμε ευχές και δώρα αγάπης ο ένας στον άλλον. Η πρωτοβουλία σας είναι άξια συγχαρητηρίων, αφού παρά τις δυσκολίες που και οι ίδιοι αντιμετωπίζετε, η σκέψη σας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που έχει πλήξει περισσότερο η κρίση. Σας ευχαριστούμε θερμά, Χρόνια Πολλά, με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας.»