25/04/2018 Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου καταδίκης δημοσιευμάτων που πλήττουν την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου

25/04/2018 Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου καταδίκης δημοσιευμάτων που πλήττουν την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 18.04.2018, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα καταδίκης δημοσιευμάτων που πλήττουν την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου καταδικάζει τα απαράδεκτα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα PITSOUNI CITY, με υπογράφοντα τον Α.Δ., που στόχο είχαν να πλήξουν τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας απαξιώνοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν στην πόλη μας.

Οι εργαζόμενοι προσφέρουν υπηρεσίες όλες τις ημέρες του χρόνου, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, έχοντας το Ίλιον, κατά γενική ομολογία, έναν από τους καθαρότερους Δήμους της χώρας.

Αυτό επιτυγχάνεται με την πάγια θέση του Δήμου μας ότι η υπηρεσία καθαριότητας θα προσφέρεται πάντοτε δημόσια και όχι από ιδιώτες και γι’ αυτό διεκδικούμε μόνιμες θέσεις εργασίας.

Ο δημόσιος λόγος πρέπει να θωρακίζεται από τις ψευδείς και κατασκευασμένες ειδήσεις του διαδικτύου. Τιμάμε και σεβόμαστε τους εργαζόμενους του Δήμου και το έργο που προσφέρουν στη πόλη μας.

Είμαστε αλληλέγγυοι σε οποιαδήποτε επίθεση και ενέργεια που εκδηλώνεται εναντίον τους.»

Το παρόν ψήφισμα θα κοινοποιηθεί:
• Υπουργείο Εσωτερικών
• Στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
• ΠΟΕ-ΟΤΑ
• Στον τοπικό τύπο
• Στο διαδίκτυο

<!–