25/05/2017 Έναρξη εγγραφών για τα προγράμματα «Καλοκαιρινό Camp» και «Παιδί & Θάλασσα» στο Δήμο Ιλίου

25/05/2017 Έναρξη εγγραφών για τα προγράμματα «Καλοκαιρινό Camp» και «Παιδί & Θάλασσα» στο Δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 ξεκινούν οι εγγραφές για τα προγράμματα «Καλοκαιρινό Camp» και «Παιδί & Θάλασσα», που υλοποιεί με επιτυχία κάθε χρόνο, με στόχο τη δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών κατά την περίοδο των θερινών διακοπών των σχολείων.
 
Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν σε 2 περιόδους, διάρκειας δύο εβδομάδων η κάθε μία,  από 19.06.2017 έως 14.07.2017 και απευθύνονται σε όσα παιδιά έχουν γεννηθεί από το 2005 έως και το 2011. Συγκεκριμένα:
 
1. 
Καλοκαιρινό Camp: 
 
Τα παιδιά, καλλιεργώντας το ομαδικό και αθλητικό πνεύμα, απασχολούνται με μια σειρά αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, έρχονται σε επαφή με διαφορετικά είδη αθλημάτων και ποικίλες μορφές τέχνης, απολαμβάνοντας ώρες ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλοπαιδιές (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, τένις, ενόργανη, ρυθμική, γυμναστική), πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια (πινκ-πονκ, αγγειοπλαστική, ζωγραφική, μοντέρνο και παραδοσιακό χορό), καθώς και προβολή ταινιών στο χώρο του κινηματογράφου.
 
Το καλοκαιρινό
Camp πραγματοποιείται στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας (οδός Πριάμου και Πρέσπας), με την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής και  επιμορφωτών. Προσέλευση παιδιών 07:30 – 08:30 και αποχώρηση 14:00 – 15.30.
 
2.  
«Παιδί και Θάλασσα»
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκμάθηση κολύμβησης, αθλοπαιδιές στην παραλία, βιωματικά παιχνίδια κ.ά., δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τη θάλασσα, μέσω του παιχνιδιού και της διασκέδασης.  
 
Το πρόγραμμα υλοποιείται
στην παραλία Σχινιά με την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής.
 
Αναχώρηση
: Από το Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης» (Καπετάν Βέρα και Γ΄ Ορεινής Ταξιαρχίας) στις 08:00, άφιξη στο Σχοινιά περίπου 09:00, με διαδρομή από Αττική Οδό και μέσω Νέας Μάκρης. Παραμονή στην παραλία μέχρι τις 13:00, στη συνέχεια επιστροφή και παραλαβή των παιδιών από το σημείο προσέλευσης 13:45 έως 14:00.
 
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή στα παραπάνω προγράμματα είναι:
 
1.   Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου
2.   Μία (1) φωτογραφία προσώπου  
3.   Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ ή άλλου δικαιολογητικού στο οποίο να εμφανίζεται το Α.Φ.Μ. και η διεύθυνση κατοικίας των γονέων (για τους δημότες Ιλίου αρκεί η αστυνομική ταυτότητα)
4.   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή γέννησης παιδιού (αφορά την πρώτη  εγγραφή και μόνον για όσους δεν έχουν οικογενειακή μερίδα στον Δήμο Ιλίου)
5.   Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – Α.Μ.Κ.Α. του παιδιού
 
Κόστος συμμετοχής
: 
 
Το κόστος εγγραφής είναι 5€ και η οικονομική συμμετοχή για κάθε περίοδο στα προγράμματα ορίζεται στα 30€ για κάθε παιδί.
Απαλλαγές στα προγράμματα δεν υπάρχουν.
Προτεραιότητα δίνεται στα παιδιά: α. των δημοτών και β. των κατοίκων του Δήμου Ιλίου.
 
Εγγραφές
:

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται  στο αρμόδιο γραφείο εγγραφών του Αθλητικού Τμήματος, Νέστορος 101, 1ος όροφος, Δευτέρα 08:30 – 17:00, Τρίτη έως Παρασκευή 08:30 – 14:00 και Τετάρτη 18:00 – 20:00.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κύριο Αριστοτέλη Πέτσα στο τηλέφωνο 2102691625.

<!–

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a