25/10/2014 Σύσκεψη Δημάρχου Ιλίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

25/10/2014 Σύσκεψη Δημάρχου Ιλίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρο Τζόκα στο Δημαρχείο Ιλίου, με θέμα τις ενέργειες για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την άμεση κινητοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τη θεομηνία. Ειδικότερα τον ενημέρωσε για την εξασφάλιση διαμονής και διατροφής σε ξενοδοχεία όσων πολιτών αντιμετωπίζουν πρόβλημα διανυκτέρευσης, για τη διαρκή προσπάθεια άντλησης υδάτων από πλημμυρισμένες οικίες και καταστήματα, καθώς και την απομάκρυνση των διαφόρων υλικών που μεταφέρθηκαν από την καταιγίδα και δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της πόλης. Παράλληλα, τόνισε ότι τα συνεργεία του Δήμου καταγράφουν τις ζημιές και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα ανακύψουν, αλλά και να βρουν στήριξη οι πολίτες τις δύσκολες αυτές ώρες.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Ιλίου και δήλωσε ότι από την πλευρά της η Περιφέρεια σε στενή συνεργασία με το Δήμο θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.
 
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεόδωρος Σχοινάς, μέλη της Διοίκησης και της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ιλίου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι όμορων Δήμων.