25/10/2019 Δράση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού στον Δήμο Ιλίου

25/10/2019 Δράση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού στον Δήμο Ιλίου

Με το σύνθημα «Κλείσε ραντεβού με την πρόληψη» πραγματοποιήθηκε η δράση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στον Δήμο Ιλίου, όπου με τη στήριξη της ηθοποιού Βάσιας Τριφύλλη μοιράστηκαν έντυπο ενημερωτικό υλικό και ροζ κορδελάκια, διεθνές σύμβολο της εκστρατείας ενημέρωσης.
  
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
 
«Σήμερα στέλνουμε το μήνυμα ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης του Οκτώβρη για τον καρκίνο του μαστού, με φωταγώγηση του Δημαρχείου μας με ροζ χρώμα και με ενημερωτικές δράσεις. Ο Δήμος μας, όμως, έχει προχωρήσει και σε ένα βήμα πιο ουσιαστικό. Υλοποιούμε δωρεάν ετήσιο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων μαστογραφίας και τεστ ΠΑΠ, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να ξεχνά το ραντεβού της με την πρόληψη.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εξαιρετική ηθοποιό και σπουδαίο άνθρωπο Βάσια Τριφύλλη για τη στήριξη της σημερινής δράσης ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του Δήμου μας. Η συμβολή της ήταν καθοριστική και η παρουσία της έδωσε ώθηση και δύναμη σε όλους μας».