27/04/2016 Μια όμορφη Πασχαλινή Γιορτή του Δήμου Ιλίου για τα παιδιά των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου

27/04/2016 Μια όμορφη Πασχαλινή Γιορτή του Δήμου Ιλίου για τα παιδιά των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μια όμορφη Πασχαλινή Γιορτή διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, στο Δημαρχείο Ιλίου, η οποία περιελάμβανε διασκεδαστικές δραστηριότητες και χορό από εμψυχωτή, δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού, ενώ στο τέλος μοιράστηκαν σοκολατένια αβγά, τσουρέκια, πασχαλινά δώρα και λαμπάδες, με στόχο να γιορτάσουν με χαρά όλα τα παιδιά τις ημέρες του Πάσχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη γιορτή αυτή, σημαντική ήταν η προσφορά αγάπης του Κέντρου Γυναικών Ιλίου, του Ε.Κ.Σ. Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Αττικής, του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιλίου, του 6ου Γυμνασίου Ιλίου και πολλών πολιτών.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος εύχεται στα παιδιά και στις οικογένειές τους υγεία και καλή Ανάσταση, ενώ σχετικά με την Πασχαλινή γιορτή δήλωσε:

«Διοργανώσαμε αυτή τη γιορτή, προκειμένου να προσφέρουμε ξέγνοιαστες στιγμές σε όλα τα παιδιά των οικογενειών που δοκιμάζονται και να διασφαλίσουμε ότι θα πάρουν τα δώρα και τις λαμπάδες τους, ώστε να γιορτάσουν με χαμόγελο το Πάσχα.
Η Κοινωνική Πολιτική είναι η βασική μας προτεραιότητα και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε καθημερινά όσους έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια. Το πνεύμα αλληλεγγύης που διαθέτουν οι πολίτες του Ιλίου, αποδεικνύει καθημερινά ότι είμαστε μια ευαίσθητη κοινωνία, με ισχυρές αρχές, οι οποίες παρά την κρίση αξιών που βιώνουμε, παραμένουν ακλόνητες.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a