28/12/2012 Επισκέψεις αγάπης και συμπαράστασης Δημάρχου Ιλίου και Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιλίου

28/12/2012 Επισκέψεις αγάπης και συμπαράστασης Δημάρχου Ιλίου και Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιλίου

Έδωσαν ευχές και πήραν δύναμη ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας από την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος» (Ι.Π.Α.Π.) και το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, καθώς και στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, όπου μοίρασαν δώρα στα παιδιά και τους ασθενείς.
Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Ιλίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να διαπιστώσει την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τόσο το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος» (Ι.Π.Α.Π.) όσο και το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, από την συρρίκνωση των υπηρεσιών, αλλά και τις τραγικές ελλείψεις, αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης από την Κεντρική Διοίκηση.

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a