30/04/2013 «Πόνοι της μέσης, πόνοι στον αυχένα» Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα υγείας στον Δήμο Ιλίου

30/04/2013 «Πόνοι της μέσης, πόνοι στον αυχένα» Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα υγείας στον Δήμο Ιλίου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Πόνοι της μέσης, πόνοι στον αυχένα. Η ασθένεια του αιώνα, από την οστεοπαθητική θεραπευτική προσέγγιση», την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου και η Κοινωνική Υπηρεσία.
Μετά το τέλος της ημερίδας που είχε ως βασικό στόχο την ενημέρωση, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, σχετικά με την προέλευση των πόνων της μέσης και του αυχένα, όσο και σε πρακτικό, με ασκήσεις και μικρές αλλαγές του τρόπου ζωής, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν πολλά και σημαντικά ερωτήματα, στα οποία απάντησε η κα. Μαργαρίτα Παπαδημητρίου – Boulenger, πτυχιούχος Οστεοπαθητικός (D.O.) της Ευρωπαϊκής Σχολής Οστεοπαθητικής του Ην.Βασιλείου, πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Κινησιολογίας του Βελγίου και καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Ανατομίας.
Την ημερίδα χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Αυγουλάς, ο οποίος τόνισε την προτεραιότητα του Δήμου Ιλίου σε ζητήματα υγείας, ιδιαίτερα σε επίπεδο ενημέρωσης και πρόληψης, ενώ αναφέρθηκε στις ισχυρές κοινωνικές δομές και στα προγράμματα που διαθέτει ο Δήμος προς όφελος των πολιτών.
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.