30/12/2016 Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα»

30/12/2016 Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα»

Επίσκεψη Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα»
Αγάπη και χαμόγελα εισέπραξε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά την επίσκεψή του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα», την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016.
Η χαρά των παιδιών, καθώς άνοιγαν τα δώρα τους με λαχτάρα, σκόρπισε συγκίνηση και αγάπη και ο Δήμαρχος Ιλίου μοιράστηκε μαζί τους μοναδικές στιγμές.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του Παραρτήματος, χαιρέτισε τους εργαζόμενους και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) Σοφία Κωνσταντέλλια και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «ΜΗΤΕΡΑ», τις ανάγκες σε προσωπικό, καθώς και για τις διαδικασίες που ακολουθεί το Παράρτημα, προκειμένου βρεθεί το καταλληλότερο για τα παιδιά, που φιλοξενούνται εκεί, οικογενειακό περιβάλλον που θα τα αγκαλιάσει.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Α., ο Δήμαρχος Ιλίου,  εξέφρασε τον θαυμασμό του για την πολυεπίπεδη και βαθύτατη γνώση του αντικειμένου της και τη βεβαιότητα ότι σε συνδυασμό με την επιστημονική της κατάρτιση, θα συνεχιστεί η άρτια πορεία των παραρτημάτων που εποπτεύει. Παράλληλα, επισήμανε την αρωγή του Δήμου στο «ΜΗΤΕΡΑ» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Ιλίου εκτός από δώρα, προσέφερε είδη ατομικής υγιεινής (βρεφικές πάνες) και βρεφικό γάλα για την κάλυψη των αναγκών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα».

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδριάνα Αλεβίζου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου Δημήτρης Γαλούνης, Κωνσταντίνος Γκόγκος, Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.