30/12/2017 Δελτίο Τύπου: Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για το 2018

30/12/2017 Δελτίο Τύπου: Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για το 2018

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, αποτελεί μια καινούργια αρχή, με νέες προσδοκίες για το μέλλον. Κρατώντας ό,τι καλύτερο από αυτήν που πέρασε, με εφόδιο τις διαχρονικές ανθρώπινες αξίες, με ενότητα και αποφασιστικότητα, είμαι σίγουρος ότι το 2018 θα αποτελέσει την ευκαιρία για την ανάδειξη των στοιχείων της κοινωνίας μας που την καθιστούν δυνατή, με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον.
Αναλαμβάνοντας ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για μια πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική και πιο αρμονική κοινωνία, αφήνοντας πίσω αυτά που μας χωρίζουν, κρατώντας μονάχα ό,τι μας ενώνει, δημιουργώντας, έτσι, ισχυρά εφαλτήρια προόδου.
Η πολιτεία, οφείλει να δείξει έμπρακτα στον υπερήφανο Ελληνικό λαό την έξοδο από την οικονομική κρίση, να δώσει τέλος στην αβεβαιότητα, να διασφαλίσει την ευημερία και την αξιοπρέπειά του, αποδεικνύοντας ότι οι κόποι και οι θυσίες του έχουν αντίκρισμα.
Θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία για το μέλλον της πατρίδας μας και το 2018 να φέρει πολλά θετικά μηνύματα για τη χώρα μας.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου
Νίκος Ζενέτος
 

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a