Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Αγαπημένα μου παιδιά,

Βρισκόσαστε ένα βήμα πριν την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων, ένα βήμα πριν τη στιγμή που το μολύβι θα μεταφέρει στο χαρτί την αγωνία, τα ξενύχτια, τα όνειρα και τις προσδοκίες σας.  Μέσα από τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση στην εκπαιδευτική διαδικασία, καλείστε να δώσετε σάρκα και οστά σε ότι έχετε ελπίσει και σχεδιάσει. Είναι όμορφοι οι στόχοι σας και ακόμα ομορφότερο που έχετε τη θέληση να τους πετύχετε.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν απλά μία στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Μπροστά σας, θα βρίσκονται διαρκώς νέες κορυφές και προκλήσεις, οι οποίες ζητούν αγώνα επίμονο και προσηλωμένο. Ό,τι και να συμβεί, μην ξεχνάτε πως εσείς έχετε έναν στόχο και θα τον φτάσετε μέχρι το τέλος.

Δίπλα σας έχετε τους γονείς, τους δασκάλους σας αλλά και όλους εμάς που έχουμε ευθύνη να ανοίγουμε δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων σας. Που έχουμε ανάγκη τις ιδέες και τη δυναμική σας.

Να θυμάστε πάντα ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, η ζωή τώρα αρχίζει. Άλλωστε, όπως γράφει και ο Μεγάλος Αλεξανδρινός, το ταξίδι έχει σημασία. Ο προορισμός θα είναι πάντα εκεί.

Καλή επιτυχία!

image

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τις Πανελλήνιες Εξετάσειςa