Συγκεντρώνουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα, γινόμαστε και φέτος όλοι Αϊ Βασίληδες

Συγκεντρώνουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα, γινόμαστε και φέτος όλοι Αϊ Βασίληδες

Ο Δήμος Ιλίου συμμετέχει στην πανελλαδική δράση «ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ» και σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά,  ώστε αυτές τις γιορτές να προσφέρουμε χαμόγελα και χαρά σε όλα τα παιδιά που περιμένουν το δώρο τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 10:00 έως 14:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου (Αίαντος 59).

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη δράση προσφέροντας δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί, για να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Σημειώνουμε ότι, τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια. Εάν είναι μεταχειρισμένα, θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στην κυρία Φωτεινή Αβραμοπούλου, τηλ. 2132030018, ώρες 08:00 – 14:00.

image

Ανακοίνωση: Συγκεντρώνουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα, γινόμαστε και φέτος όλοι Αϊ Βασίληδεςa