Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αγίου Νικολάου λόγω έργων ασφαλτόστρωσης

Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αγίου Νικολάου λόγω έργων ασφαλτόστρωσης

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο ανάπλασης της Λεωφόρου Αγίου Νικολάου από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 ξεκινά η τμηματική διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα λόγω έργων ασφαλτόστρωσης.

Το πρώτο τμήμα αφορά τη διακοπή κυκλοφορίας από τη συμβολή της Λεωφόρου Αγίου Νικολάου με τη Λεωφόρο Θηβών έως το ύψος της οδού Δημοσθένους. Κατά τη διάρκεια των έργων θα σημειωθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με τροποποίηση δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ένα μεγάλο έργο για την πόλη ολοκληρώνεται και αποτέλεσε προτεραιότητα, διεκδίκηση και αγώνα δεκαετιών του Δήμου Ιλίου. Υλοποιείται με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και περιλαμβάνει πλήρη ανάπλαση της κεντρικής λεωφόρου, η οποία διατρέχει μια ξεχωριστή γειτονιά με δική της αγορά.

Η όχληση είναι προσωρινή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

image

Ανακοίνωση: Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αγίου Νικολάου λόγω έργων ασφαλτόστρωσηςa

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a