2ο Τμήμα διακοπής κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αγίου Νικολάου λόγω έργων ασφαλτόστρωσης

2ο Τμήμα διακοπής κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αγίου Νικολάου λόγω έργων ασφαλτόστρωσης

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της ανάπλασης της Λεωφόρου Αγίου Νικολάου από την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 ξεκινά το 2ο Τμήμα των έργων ασφαλτόστρωσης, οπότε και θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα από τη συμβολή της Λεωφόρου με την οδό Δημοσθένους έως το ύψος της οδού Αετόπετρας.

Κατά τη διάρκεια των έργων ισχύουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν τροποποίηση δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων, όπως μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, παρακαλούμε μη σταθμεύετε κατά μήκος των οδών εκτροπής των οχημάτων κινούμενων στη Λ. Αγίου Νικολάου.

Ένα μεγάλο έργο για την πόλη ολοκληρώνεται και αποτέλεσε προτεραιότητα, διεκδίκηση και αγώνα δεκαετιών του Δήμου Ιλίου. Υλοποιείται με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και περιλαμβάνει πλήρη ανάπλαση της κεντρικής λεωφόρου, η οποία διατρέχει μια ξεχωριστή γειτονιά με δική της αγορά.

Η όχληση είναι προσωρινή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

image

Ανακοίνωση: 2ο Τμήμα διακοπής κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αγίου Νικολάου λόγω έργων ασφαλτόστρωσηςa

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a