Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στην πασχαλινή δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός»

Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στην πασχαλινή δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός»

Ο Δήμος Ιλίου συμμετέχει στην πανελλαδική δράση «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός» και σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνουμε Πασχαλινά δώρα, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η συλλογή δώρων θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 έως το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας (Αίαντος 59, Ίλιον). Καλούμε τους δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

Τα Πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Ελάτε να μοιράσουμε αγάπη και να γίνουμε μέρος μιας πράξης που φέρνει την αλλαγή και δίνει ελπίδα. Γιατί όταν μας ενώνει η προσφορά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δημιουργήσουμε έναν κόσμο γεμάτο φως για τα παιδιά μας.

Πληροφορίες για τη δράση μπορείτε να λάβετε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου στα τηλέφωνα 2132030018  (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 13:00).

Με σεβασμό και ευθύνη προς την κοινωνία.

Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στην πασχαλινή δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στην πασχαλινή δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός»a