image

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ – «Η Μικρή μας Πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ

 

Ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 21:00, στο Θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», αναβάλλεται και θα οριστεί νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της.

 

 

Από το Κορινθιακό Θέατρο ”Βασίλης Ρώτας”

Στη Μικρή μας Πόλη οι κάτοικοι ζουν χαρές της οικογενειακής ζωής, την ανεμελιά της παιδικής ηλικίας, τις αγωνίες της εφηβείας. Ο έρωτας είναι άδολος, πηγαίος, γνήσιος, δε διδάσκεται, δε χρησιμοποιείται, δε λερώνεται από παιχνίδια εξουσίας, στείρους ανταγωνισμούς, ή στυφές αυτοαναιρέσεις. Ένα έργο νοσταλγικό που ζωντανεύει χαμένες αξίες κι αφήνει στον θεατή μια πικρόγλυκη γεύση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Παγώνα Τσαλπαρά

Μετάφραση: Γιώργος Καλογεράκης

Μουσική επιμέλεια: Κορνιλία Κουντούρη

Για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» ενδέχεται να τροποποιηθεί ο χώρος υλοποίησής τους ή να αναβληθούν, ανάλογα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που πιθανόν να επηρεάσει την πρόσβαση στο Πάρκο. Παρακαλείστε όπως ενημερώνεστε τακτικά από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Ιλίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ

ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Date

02 Σεπ 2022
Expired!

Location

Θέατρο Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης"
Σπύρου Μουστακλή και Δυοβουνιώτη, Ίλιον

Organizer

Δήμος Ιλίου - Δ/νση Πολιτισμού
Phone
213 2030251a
Email
politistiko@ilion.gra