Φαέθων - Πρόσκληση "Η ιστορία του Λωτού"

Η ιστορία του Λωτού

Το Κέντρο Πρόληψης Φαέθων σε συνεργασία με τους εθελοντές του προγράμματος Τα Πέταλα της Ειρήνης σας προσκαλεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 στις 18:00 στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου (Γ. Γεννηματά) στην εκδήλωσή του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναρκωτικών.

 

Λίγα λόγια για  το εθελοντικό πρόγραμμα Τα Πέταλα της Ειρήνης:

Αλήθεια – Καλοσύνη – Ανεκτικότητα, αρχές που διέπουν μια αρχαία σχολή άσκησης καλλιέργειας για το νου και το σώμα στην Κίνα.

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα παρουσιάζεται αφιλοκερδώς από ομάδα εθελοντών κυρίως σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και κατασκηνώσεις, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση μπορεί να αρμόζει να φιλοξενηθεί.

 

Συμπληρωματικά με το δίπλωμα των λωτών γίνεται και αφήγηση του παραμυθιού “Η ιστορία του Λωτού” το οποίο μας μιλά για το πώς οι αξίες που έχουμε στην καρδιά μας είναι ο θησαυρός που μας βοηθά στη ζωή να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία μένοντας ψυχικά και πνευματικά αλώβητοι, και για το πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε την αγνότητα της καρδιάς και του πνεύματος μας σε όλη την πορεία της ζωής μας!

 

Σας περιμένουμε λοιπόν μαζί με τα παιδιά σας να μοιραστούμε αυτή μας τη δράση, που επέλεξε η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Φαέθων για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

 

Η δράση θα επαναληφθεί

📍 τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό στις 18:00 και

📍 την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη στις 18:00

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Date

30 Μάι 2022
Expired!

Time

18:00

Location

Κεντρική Πλατεία "Γ. Γεννηματά"