Στο Δημαρχείο Ιλίου οι παγκόσμιοι Πρωταθλητές BOCCIA

Στο Δημαρχείο Ιλίου οι παγκόσμιοι Πρωταθλητές BOCCIA

Με χαμόγελα, συγκίνηση και μετάλλια γέμισε το Δημαρχείο Ιλίου, κατά την επίσκεψη των παγκόσμιων Πρωταθλητών BOCCIA με τον προπονητή τους και τη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, μετά τη νικηφόρα συμμετοχή τους στο World Intercontinental Challenger, στο Zagreb της Κροατίας.

Ο Δήμαρχος Ιλίου είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τους αργυρούς πρωταθλητές Διονυσία Τσακίρη (κατηγορία BC2), Νίκο Μπουλούκο και Νίκο Γονιό, ενώ μετέφερε τις ευχές του στη Χρυσή Μόρφη-Μέτζου (2η θέση κατηγορία BC4 γυναικών) και τον Άρη Τσουκάλι (4η θέση κατηγορία BC1 ανδρών), οι οποίοι δε μπόρεσαν να παρευρεθούν στη συνάντηση.

«Ο Αθλητισμός είναι για τα άτομα με αναπηρία η δική τους δύναμη, ο ορισμός της αποφασιστικότητας και η προσωποποίηση της επιμονής και της θέλησης. Ως Δήμος Ιλίου είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα τους, αρωγοί στις προσπάθειές τους, με πράξεις, παρεμβάσεις και ουσιαστικές ενέργειες, προκειμένου να διαμορφώσουμε από κοινού έναν τόπο ισότιμο, προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς» τόνισε ο κ. Ζενέτος

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Εθνικής αποστολής BOCCIA Γιώργος Τζίμας ευχαρίστησε τον Δήμο Ιλίου για την αμέριστη συμπαράστασή του στις προπονήσεις των αθλητών, τη στήριξη που τους παρέχει και τις εξαιρετικές συνθήκες για την καλή προετοιμασία τους. Το υψηλό επίπεδο των αθλητικών χώρων του Δήμου εξήρε και ο αθλητής Νίκος Γονιός, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους Δήμους σε συνθήκες προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρία.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Άρης Τσιμόγιαννης, Τεχνικών Έργων Γιώργος Φερεντίνος και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Ανδρέου.

image

image

image
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με την αργυρή Πρωταθλήτρια BOCCIA Διονυσία Τσακίρη
image
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με τον αργυρό Πρωταθλητή BOCCIA Νίκο Μπουλούκο
image
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με τον αργυρό Πρωταθλητή BOCCIA Νίκο Γονιό

 

 

 

Δελτίο Τύπου: Στο Δημαρχείο Ιλίου οι παγκόσμιοι Πρωταθλητές BOCCIAa

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a