Τρόφιμα σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Τρόφιμα σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Τρόφιμα σε ωφελούμενους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στον Δήμο Ιλίου μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, η οποία επισκέφθηκε για τον σκοπό αυτό τη Δομή διανομής του προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Ιλίου έκανε λόγο για συμβολική επίσκεψη, χαρακτήρισε σημαντικό κάθε πρόγραμμα που υλοποιείται σε επίπεδο Δήμων με στόχο την ανακούφιση της φτώχειας και την κοινωνική ενσωμάτωση των ευάλωτων ομάδων και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κa. Συρεγγέλα για την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζει συνολικά τέτοια θέματα.

Παρόντες στη διανομή ήταν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Νίκη Βομπιράκη, Άρης Τσιμόγιαννης, Γιώργος Φραγκάκης, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Ευλαλία Γκιώνη, Ιωάννης Βέργος, Φώτης Μαρκόπουλος, ο Γ.Γ. του ΑΣΔΑ Θεόδωρος Αρβανίτης, καθώς επίσης υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

 

image
image
image
image

 

Τρόφιμα σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεωνa

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a