Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Δήμου Ιλίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σας, γεμάτος όνειρα, ευκαιρίες και προκλήσεις, τον οποίο θα διανύσετε με όπλα την ελπίδα, την αισιοδοξία και τη φρεσκάδα της νιότης σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς σας, που στάθηκαν δίπλα στους κόπους και στις αγωνίες σας.

Όσοι αγωνιστήκατε και δεν πετύχατε τον στόχο σας σε αυτήν την πρώτη δοκιμασία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ζωή έχει πολλές ευκαιρίες και τίποτε δεν τελειώνει εδώ, οι ευκαιρίες είναι μπροστά, όλα αρχίζουν τώρα.

Σε όλες και όλους θέλω να διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, ακούραστος συμπαραστάτης στα όνειρα και στις φιλοδοξίες σας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, καλή πρόοδο και να θυμάστε πάντα ότι μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, ξεκινώντας από τώρα!

 

Δήμαρχος Ίλιου

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσειςa

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a