Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο είχε ο νέος Διοικητής του Τ.Α. Ιλίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο είχε ο νέος Διοικητής του Τ.Α. Ιλίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ιλίου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας  Ιλίου, Αστυνόμος Β΄ Μάριος Ανδρέου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο νέος Διοικητής ενημέρωσε τον Δήμαρχο για θέματα που αφορούν αρμοδιότητές του Τμήματός του, διαβεβαιώνοντας πως θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η προσπάθεια, ώστε οι πολίτες να είναι και να νιώθουν προστατευμένοι. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ιλίου εξήρε το έργο που πραγματοποιούν συνολικά τα αστυνομικά τμήματα στην περιοχή, ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία προς όφελος των πολιτών και χαρακτήρισε τα θέματα τάξης και ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας για κάθε περιοχή.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κύριος Ζενέτος τόνισε: «Με τον νέο Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ιλίου είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, για τον τρόπο με τον οποίο θα ενισχύσουμε την προστασία της περιοχής από κρούσματα παραβατικότητας, με σημείο αιχμής τα σχολεία και τα παιδιά μας. Ως Δήμος, εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την κοινωνική προσέγγιση του ζητήματος, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα της πρόληψης. Παράλληλα, τον διαβεβαιώσαμε ότι ο Δήμος βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των αρμόδιων αρχών, συμβάλλοντας σε αυτήν την προσπάθεια, στο μέτρο που του αναλογεί, ώστε ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής στο σπίτι και τη γειτονιά του».

 

Δήμαρχος Ιλίου και Διοικητής Τ.Α.
Δήμαρχος Ιλίου, Διοικητής Τ.Α. και Συνεργάτες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο είχε ο νέος Διοικητής του Τ.Α. Ιλίουa