Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής

Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής

Η Δήμαρχος Ιλίου, κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου, φιλοξένησε στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Β. Κουκουβίνος» την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα. Σοφία Ζαχαράκη, σε μια συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την αναζήτηση πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν την κοινωνική συνοχή στο Δήμο Ιλίου.

Η συνάντηση επιβεβαίωσε την ισχυρή θέληση και τη δέσμευση των δύο πλευρών για συνεχή συνεργασία μεταξύ τοπικής και εθνικής αρχής, με στόχο τη βελτίωση των κοινωνικών δομών του δήμου και την υποστήριξη της οικογένειας. Σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας που θα παρέχουν υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες, καθώς και πολιτικές ενίσχυσης της αλληλεγγύης και της συνοχής.

«Δώσαμε έμφαση, εκτός των άλλων, σε θέματα που αφορούν στην προσχολική αγωγή και στην αναγκαιότητα για πρώιμη παρέμβαση αλλά και δράσεις πρόληψης της ενδοοικογενειακής βίας και της βίας ανηλίκων.  Ανταλλάξαμε προτάσεις για την εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων που θα προστατεύουν τα παιδιά και θα προάγουν ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον για την ανάπτυξή τους», δήλωσαν από κοινού η Υπουργός και η Δήμαρχος Ιλίου.

Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής

Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχής

Σχέδιο δράσεων για την ενίσχυση της Οικογένειας και της Κοινωνικής συνοχήςa