Έσοδα

Μέσω της νέας Ψηφιακής Πλατφόρμας https://eservices.ilion.gra ο Δήμος Ιλίου παρέχει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σχετικά με τις οικονομικές υπηρεσίες, ψηφιακά και απομακρυσμένα.

Στόχος της νέας δυνατότητας είναι να μηδενιστεί ο χρόνος αναμονής για τους ενδιαφερόμενους, καθώς μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων και την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών, μέσω της πλατφόρμας, να μπορούν να αιτηθούν και να παραλάβουν ψηφιακά σε σύντομο χρονικό διάστημα τις σχετικές βεβαιώσεις.

Η εισαγωγή στην ψηφιακή πλατφόρμα πραγματοποιείται με τη χρήση κωδικών taxisnet.

Σημειώνεται ότι, σε κάποιες περιπτώσεις ψηφιακών υπηρεσιών, όπου οι βεβαιώσεις εκδίδονται αυτόματα από το σύστημα, μετά την υποβολή, εξασφαλίζεται η γνησιότητα των βεβαιώσεων μέσω QR κωδικού που φέρουν, με την σάρωση του οποίου, από τους αρμόδιους φορείς, επιβεβαιώνεται η εγκυρότητα του εγγράφου.

Οι παρακάτω ψηφιακές υπηρεσίες μπορούν να εκδοθούν ακολουθώντας τις σχετικές διαδικασίες που ορίζονται μέσα από τους συνδέσμους που ακολουθούν:

 

 

Ο Δήμος Ιλίου κοντά στον πολίτη

Εξ αποστάσεως Εξυπηρέτηση με video κλήση

Έχοντας ως προτεραιότητα τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης μέσω βιντεοκλήσης με αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου μας.

Εξοικονομήστε χρόνο και λάβετε καθοδήγηση για τις συναλλαγές σας, ή τυχόν απορίες, μέσα από τη νέα εποχή ψηφιακών υπηρεσιών της ιστοσελίδας του Δήμου Ιλίου

  • χωρίς επισκέψεις στο αρμόδιο τμήμα
  • χωρίς αναμονή
  • διαδικτυακά και εύκολα από τον χώρο της εργασίας σας ή της οικίας σας
  • με ασφάλεια προσωπικών δεδομένων στη συναλλαγή
  • με αμεσότητα και εγκυρότητα στην εξυπηρέτηση

 

Υποβολή αιτήματος Βιντεοκλήσης

image