Ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών από τον Δήμο Ιλίου

Ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών από τον Δήμο Ιλίου

Στην απευθείας διαδικτυακή μετάδοση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας από τους Ιερούς Ναούς της πόλης, οι οποίες θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της λήψης μέτρων για τη δημόσια υγεία, θα προχωρήσει ο Δήμος Ιλίου.

Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 12 Απριλίου 2020 και θα πραγματοποιούνται, μέσω της ιστοσελίδας www.ilion.gra, με την τεχνική υποστήριξη της HELLASNEWS TV, κάθε μέρα από διαφορετικό Ναό, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους πιστούς να τις παρακολουθήσουν ζωντανά από την ενορία τους.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Φέτος, η εβδομάδα των Παθών θα είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη φορά, καθώς τα μέτρα απαγόρευσης δεν επιτρέπουν την συνάθροιση σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους, συνεπώς και στις εκκλησίες. Ο Δήμος Ιλίου θέλησε να δώσει τη δυνατότητα, σε όσους πιστούς το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τις Ιερές Ακολουθίες σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, εκ περιτροπής, από όλους τους ναούς του Δήμου μας. Με αίσθημα σεβασμού στο θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών, το οποίο είναι ιδιαίτερα ισχυρό τις άγιες αυτές ημέρες».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων παρακάτω σύνδεσμο:

PR20200410 Zontani Metadosi Akolouthion Naoia