03/03/2017 Εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στους Παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου

03/03/2017 Εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στους Παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και την Αντιμετώπιση Τραυματισμών και Επειγόντων Παθολογικών Περιστατικών παρακολουθούν οι Παιδαγωγοί των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου στην Κεντρική Υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας – Ε.Κ.Α.Β, τον μοναδικό δημόσιο φορέα παροχής υπηρεσιών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας στην Ελλάδα.
 
Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της διαρκούς επιμόρφωσης των Παιδαγωγών Προσχολικής Αγωγής, με τη συμμετοχή μικρού αριθμού ατόμων κάθε φορά, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απρόσκοπτη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε σχετικά:
 
«Για εμάς, ο τομέας της πρόληψης είναι πολύ σημαντικός, σε όλα τα επίπεδα.  Για το λόγο αυτό, δίνουμε βαρύτητα στην εκπαίδευση των Παιδαγωγών μας σε θέματα ασφάλειας και προστασίας της υγείας. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες υλοποιείται σε συνέχεια παρόμοιων σεμιναρίων που έχουν προηγηθεί, όπως η Αντισεισμική Προστασία, η Πυρασφάλεια κλπ.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a