04/09/2013 Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου, για τους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

04/09/2013 Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου, για τους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Ιλίου στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η επιτυχία αυτή, αφενός σηματοδοτεί την επίτευξη στόχων που ανοίγουν νέους ελπιδοφόρους δρόμους, αφετέρου επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και τη μεθοδικότητα που ακολούθησαν οι μαθητές, με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών τους και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών της πόλης μας. 
Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για όλα τα παιδιά μας, ακόμη και για τα παιδιά που η προσπάθειά τους δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Η ψυχική δύναμη που επέδειξαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα, μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Η ζωή είναι ένα υπέροχο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά σε όλους τους νέους, με πολλές επιλογές και ευκαιρίες. Με υπομονή, πίστη και προσήλωση στα όνειρά τους, είμαι σίγουρος ότι μπορούν να επιτύχουν όποιο στόχο κι αν έχουν θέσει.

Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων, με τις καλύτερες ευχές για καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία».
 
 

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a