14/12/2016 Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF

14/12/2016 Ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF

Στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF συμμετείχε ο Δήμος Ιλίου τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, όπου ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος παρέδωσε τον «κουμπαρά», με το ποσό που συγκεντρώθηκε από την πολυήμερη περιφορά του σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου, ξεκινώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου στις 24.11.2016, προσφέροντας επιπλέον 1.000 ευρώ για την ενίσχυση του σκοπού της UNICEF.
Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Ιλίου από το στούντιο της ΕΡΤ:
«Με τη συμμετοχή μας αυτή, κάνουμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά, προστατεύοντας το δικαίωμά τους στα αυτονόητα, όπως στην υγεία, στη σίτιση και στη μόρφωση. Είναι γεγονός ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα διαφαίνεται έντονα τα τελευταία χρόνια, με το κύμα μετανάστευσης, από το οποίο πλήττονται κυρίως τα παιδιά.
Είμαστε εδώ σήμερα, για να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση της ανατροπής του κακού συστήματος, που φέρνει εκατομμύρια παιδιά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να δώσουμε ένα μήνυμα προς στους ισχυρούς, να μην αποσταθεροποιούν τις κυβερνήσεις των αδύναμων χωρών, γιατί εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του προσφυγικού ζητήματος