21/12/2017 Επισκέψεις αγάπης του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου

21/12/2017 Επισκέψεις αγάπης του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου

Επισκέψεις αγάπης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, σε ιδρύματα και ξενώνες της πόλης ενόψει των εορτών, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννη Χαραλαμπόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.
 
Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», στο Καταφύγιο Κακοποιημένων Γυναικών, στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης και στο Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων κοριτσιών, γυναικών και μονογονεϊκών οικογενειών αιτούντων πολιτικό άσυλο, όπου ο Δήμαρχος Ιλίου έδωσε δώρα, εισπράττοντας αγάπη και δύναμη από τους φιλοξενούμενους, καθώς επίσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Διοικητές, τους Διευθυντές και τους εργαζόμενους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
 
«Σήμερα επισκεφτήκαμε αυτούς τους χώρους, γιατί είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στα παιδιά. Πολλοί από αυτούς θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από το σπίτι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες με αξιοπρέπεια. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, να έχουν υγεία, δύναμη και το 2018 να φέρει καλύτερες και πιο ελπιδοφόρες ημέρες.»