23/12/2015 Επίσκεψη αγάπης του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου σε ιδρύματα και ξενώνες της πόλης

23/12/2015 Επίσκεψη αγάπης του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου σε ιδρύματα και ξενώνες της πόλης

Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 σε ιδρύματα και ξενώνες της πόλης ενόψει των εορτών, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Ανδριάνα Αλεβίζου και υπηρεσιακούς παράγοντες. 
 
Η επίσκεψη του Δημάρχου Ιλίου ξεκίνησε από το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση (Ι.Π.Α.Π.) «Η Θεοτόκος», ακολούθησε το Οικοτροφείο του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης, στη συνέχεια ο Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών και τέλος το Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων κοριτσιών, γυναικών και μονογονεϊκών οικογενειών με πολιτικό άσυλο, όπου μοίρασε δώρα και αντάλλαξε ευχές, εισπράττοντας δύναμη από τα παιδιά και τους φιλοξενούμενους των παραπάνω ιδρυμάτων που τον υποδέχτηκαν θερμά, σε  συγκινητικό κλίμα.
 
Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Ιλίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις Διοικήσεις και τους εργαζόμενους των ιδρυμάτων και των ξενώνων, να ακούσει τα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματισμούς τους, εξαίροντας το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.