28/12/2018 Ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια»

28/12/2018 Ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια», που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου, μέσω του Τμήματος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Λιοσίων, Α.Ο. Ιάσων, Α.Ο. Ιλίου, Α.Ε. Ιλίου, Α.Σ. Μιλτιάδης Ιλίου, Μ.Ε.Ν. Ιλίου και Ατρόμητος Περιστερίου, στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018,  στη μνήμη της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στις καταστροφικές πλημμύρες τον Οκτώβριο του 2015, πράττοντας το οικογενειακό της καθήκον και η οποία είχε σημαντική προσφορά στον τομέα αθλητισμού του Δήμου.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
 
«Η πόλη μας τιμά πάντοτε τη μνήμη των ανθρώπων της και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την Ελένη που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Το Τουρνουά στη μνήμη αυτής της μάνας, της εθελόντριας στον αθλητισμό, έχει γίνει πλέον θεσμός, αποδεικνύοντας τη μεγάλη δύναμη του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα, ο οποίος καταφέρνει να ενώνει, να εκτονώνει, να προσφέρει και να διεκδικεί καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.
 
Η μνήμη όσων χάθηκαν από καιρικά φαινόμενα ή άλλες καταστροφές αποζητά δικαίωση και λήψη απαραίτητων μέτρων θωράκισης των πόλεων και των οικισμών, έτσι ώστε ποτέ ξανά να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Παρόλο που το δυστύχημα με την Ελένη δεν συνέβη στην πόλη μας, έχουμε αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση, για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.»