29/08/2014 Δελτίο Τύπου: Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου για τους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

29/08/2014 Δελτίο Τύπου: Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου για τους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές του Δήμου Ιλίου για την προσπάθειά τους και τη θέλησή τους να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση.
Σε όσους οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο πετυχαίνοντας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, εκτός από τα συγχαρητήριά μου, θα ήθελα να τους ευχηθώ να χαρούν την επιτυχία τους και να ζήσουν μια δημιουργική και εποικοδομητική φοιτητική ζωή. Η επιτυχία αυτή, ανοίγει νέους δρόμους και επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και τη μεθοδικότητα που ακολούθησαν οι μαθητές, με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών τους και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών της πόλης μας. 
Σε όσους δεν τα κατάφεραν με την πρώτη προσπάθεια, θα ήθελα από καρδιάς να τους διαβεβαιώσω ότι η ζωή είναι γεμάτη εναλλακτικές επιλογές και ευκαιρίες που περιμένουν τους νέους να τις αδράξουν.
Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για όλα τα παιδιά μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της πόλης μας, γιατί με τις προσπάθειές τους μας γεμίζουν αισιοδοξία και δίνουν προοπτική και ελπίδα σε όλους εμάς σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα.
Εύχομαι καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία».