31/12/2015 Δώρα στα παιδιά του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα» μοίρασαν ο Δήμος Ιλίου μαζί με ΚΕΔΕ και ΙΣΑ

31/12/2015 Δώρα στα παιδιά του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα» μοίρασαν ο Δήμος Ιλίου μαζί με ΚΕΔΕ και ΙΣΑ

Μοίρασαν δώρα και εισέπραξαν χαμόγελα και αγάπη από τα παιδιά του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα» κατά την επίσκεψή τους ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015.
 
Οι φωνές και τα παιδικά χαμόγελα συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μίλησαν με τα παιδιά και μοίρασαν δώρα, ενώ συζήτησαν με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, τις ανάγκες σε είδος, κυρίως όμως, σε προσωπικό, καθώς επίσης και για τη σημαντική συμβολή των εθελοντών και των δωρητών στο Κέντρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ιλίου εκτός από δώρα, προσέφερε είδη ατομικής υγιεινής (βρεφικές πάνες) για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου βρεφών
«Μητέρα», ενώ ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, επισκεπτόμενος στη συνέχεια το διοικητικό και λοιπό προσωπικό στους χώρους του Κέντρου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, δήλωσε:
 
«Η κατάσταση στο Κέντρο Βρεφών “Μητέρα”, παρά το ολιγάριθμο επιστημονικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, είναι πραγματικά άριστη και επιτελείται ένα σπουδαίο έργο. Όλοι οι εργαζόμενοι καταβάλλουν μια αξιόλογη προσπάθεια και αγωνίζονται καθημερινά, με όλες τους τις δυνάμεις, για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης των φιλοξενούμενων παιδιών. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.»
 
Από πλευράς του Δήμου Ιλίου στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης,  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδριάνα Αλεβίζου και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Πρασίνου Γεώργιος Κουμαραδιός.

31/12/2015 Δώρα στα παιδιά του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα» μοίρασαν ο Δήμος Ιλίου μαζί με ΚΕΔΕ και ΙΣΑ

More Posts

091/2023 – Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή Τμημάτων της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής, στο Πρόγραμμα «Προσχολικής Αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών» της ΕΕΤΑΑ, έτους 2023 – 2024 και εξουσιοδότηση εκπροσώπου για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ένταξη του Δήμου Ιλίου στη δράση αυτή a