Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ιλίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ιλίου

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ιλίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ιλίου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ιλίου δημιουργούνται τμήματα σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 ΣΕ ΩΡΕΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
1 Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) 50 Χ
2 Βασικά Αγγλικά Α2 50 Χ
3 Βασικά Ιταλικά Α1 50 Χ
4 Βασικά Ιταλικά Α2 50 Χ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην Κεντρική Γραμματεία του Δήμου και συγκεκριμένα στο e-mail: kentrikigrammateia@ilion.gra

Αίτηση συμμετοχής: https://www.ilion.gr/aitisi_simmetoxis_kdvm_2022a

Με σειρά προτεραιότητας.

 

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου συνεχίζει την επιτυχημένη του λειτουργία έχοντας ήδη ολοκληρώσει κύκλο προγραμμάτων όπως, Ιταλικά και Ισπανικά για τον τουρισμό, Αγγλικά για το χώρο εργασίας, συμβουλευτική σε εξιδεικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.), συμβουλευτική σταδιοδρομίας και πρακτικές συμβουλές (υγιεινής) διατροφής.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας και για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να απευθύνεται στην κυρία Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, τηλ. 2132030045, στην διεύθυνση Nέστορος 101, 1ος όροφος, εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 13:00, e-mail: flabropoulou@ilion.gra ή να επισκεφτεί τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ilion.gr/κέντρα-δια-βίου-μάθησης/a

Συντονιστής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας Φώτης Μαρκόπουλος.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

image

 

Ανακοίνωση: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ιλίουa

Αιτηση συμμετοχής ΚΔΒΜ 2022a

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a