Διαδικτυακή Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Δήμο Ιλίου

Διαδικτυακή Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου και το Δημοτικό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, ώρα 19:00 – 20:30 και καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες εξελίξεις,  αλλά και σημαντικές παραμέτρους του θέματος.

Με εισηγητή τον Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού Founder of master growth
κ. Σωτήρη Κουτσουράδη θα αναπτυχθούν θεματικές ενότητες όπως, αναζήτηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων, γνωριμία με επαγγέλματα, κατευθύνσεις και πεδία, εξεταζόμενα μαθήματα και συντελεστές βαρύτητας, σύστημα Πανελληνίων Εξετάσεων 2022, συμπλήρωση Μηχανογραφικού, σπουδές μετά το Λύκειο εκτός της διαδικασίας των Πανελληνίων, Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ.ά., ενώ στο τέλος θα ακολουθήσουν ερωτήσεις προς τον εισηγητή.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν email στο flabropoulou@ilion.gra και να απευθύνονται στην κυρία Ευφροσύνη Λαμπροπούλου τηλ. 2132030045 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 13:00), ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον συντονιστή του Δη.Κοι.Π.Ι. και Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας του Δήμου κ. Φώτη Μαρκόπουλο, τηλ. 6944467874.

Πληροφορίες για το Δημοτικό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ιλίου: https://www.ilion.gr/dh-koi-pi/a

image

Ανακοίνωση: Διαδικτυακή Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Δήμο Ιλίου a