Στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» ο Δήμαρχος Ιλίου και ο πρόεδρος του ΕΕΑ

Στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» ο Δήμαρχος Ιλίου και ο πρόεδρος του ΕΕΑ

Επίσκεψη στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ», με αφορμή τη συμβολική προσφορά πασχαλινών δώρων στα παιδιά από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου εξήρε τις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και ευχαρίστησε για την προσφορά του στα παιδιά του Κέντρου Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ», εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα είναι σταθερή και διαρκής. «Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να εξωτερικεύουν τον καλύτερό μας εαυτό και είμαι βέβαιος ότι, από αυτήν την επίσκεψη, ο κ. Χατζηθεοδοσίου και οι συνεργάτες του θα φύγουν με γεμάτη την καρδιά και την ψυχή τους» τόνισε. Πρόσθεσε επίσης, ότι ο Δήμος Ιλίου είναι διαχρονικά αρωγός στις ανάγκες του Κέντρου και θα συνεχίσει να το στηρίζει ολόπλευρα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΕΑ σημείωσε ότι η επιχειρηματικότητα της χώρας δείχνει, σε κάθε ευκαιρία, το κοινωνικό της πρόσωπο, υπογράμμισε ότι η επίσκεψη στο Κέντρο Βρεφών έχει στόχο να λειτουργήσει ως οδηγός για στήριξη και από άλλους φορείς και μίλησε με θερμά λόγια για το κοινωνικό έργο που επιτελεί συνολικά ο Δήμος Ιλίου.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης και το μέλος του ΕΕΑ Νίκος Παναγιωτάκης.

image

image

image

image

Δελτίο Τύπου: Στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» ο Δήμαρχος Ιλίου και ο πρόεδρος του ΕΕΑa

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a