«Όλοι μαζί μπορούμε» και για τον Ουκρανικό λαό είπαν οι πολίτες του Ιλίου

«Όλοι μαζί μπορούμε» και για τον Ουκρανικό λαό είπαν οι πολίτες του Ιλίου

Την αλληλεγγύη τους απέναντι στον Ουκρανικό λαό και τους πρόσφυγες έδειξαν δεκάδες κάτοικοι του Ιλίου, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου και του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στο Δημαρχείο Ιλίου συγκεντρώθηκαν φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας και ρούχα, τα οποία μεταφέρθηκαν ήδη στο κεντρικό σημείο συγκέντρωσης.

Σε δήλωσή του για τη νέα δράση, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος υπογράμμισε:

«Οι πολίτες του Ιλίου έδειξαν την ευαισθησία και την έμπρακτη υποστήριξή τους σε μια ακόμα εκστρατεία του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τον πόλεμο. Είναι η συλλογική μνήμη που πρέπει να μας οδηγεί, αφού ως Έλληνες έχουμε ζήσει την προσφυγιά και μπορούμε να καταλάβουμε τις δυσκολίες. Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα που συμμετέχουν σε κάθε ανθρωπιστική πρωτοβουλία και βρίσκονται με τρόπο ουσιαστικό δίπλα σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας».

image

Δελτίο Τύπου: «Όλοι μαζί μπορούμε» και για τον Ουκρανικό λαό είπαν οι πολίτες του Ιλίουa

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a