Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Στους νέους και τις νέες του Δήμου Ιλίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να εκφράσω τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια.

Μπροστά σας ανοίγεται ένας καινούριος δρόμος, τον οποίο θα διαβείτε έχοντας για οδηγό τα πιο σημαντικά σας εφόδια: τις προσδοκίες, τα νιάτα και την αισιοδοξία σας. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, εμπειρίες και κατευθύνσεις.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πολύτιμοι συνοδοιπόροι στον αγώνα και τις αγωνίες σας.

Όσοι δεν καταφέρατε να πετύχετε εκείνο που θα θέλατε, σας υπενθυμίζω ότι στη ζωή οι ευκαιρίες είναι πολλές. Τα όνειρα σας δεν τα καθορίζει κανένα αποτέλεσμα στις εξετάσεις αλλά η αποφασιστικότητα να τα κυνηγήσετε. Το ταξίδι είναι εκείνο που έχει αξία – ο στόχος θα είναι πάντα εκεί.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή αρχή και να σας διαβεβαιώσω ότι η χώρα, η πόλη και όλοι εμείς έχουμε ανάγκη τη γνώση, τις ιδέες και τα οράματά σας. Θα είμαστε δίπλα σας, σε κάθε μικρή ή μεγάλη σας προσπάθεια.

image

Δελτίο Τύπου: Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσειςa