Δράση δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής από τον Δήμου Ιλίου

Δράση δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής από τον Δήμου Ιλίου

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής από τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Στέφανο Μαρκόπουλο, στον χώρο του Δικτύου Αγωγής Υγείας «Φώφη Γεννηματά».

Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη διατροφή και την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με την παχυσαρκία, καθώς και η υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλάμβαναν, επίσης, ανάλυση σύστασης σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού.

Την επανάληψη της δράσης, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι πολίτες, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και τόνισε: «Στη σύγχρονη εποχή, η ανάγκη να ακολουθήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι επιτακτική και η διατροφή αποτελεί τον πλέον βασικό πυλώνα που καθορίζει την υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κλινικό Διαιτολόγο/Διατροφολόγο Στέφανο Μαρκόπουλο για τη συμμετοχή του στη δράση και, κυρίως, γιατί μας έδειξε με εύληπτο και κατανοητό τρόπο πως αλλάζοντας τις διατροφικές μας συνήθειες, μπορούμε να διασφαλίσουμε καλή υγεία».

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με τον Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Στέφανο Μαρκόπουλο στον χώρο του Δικτύου Αγωγής Υγείας «Φώφη Γεννηματά» κατά τη διάρκεια της δράσης δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής

 

Δράση δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής από τον Δήμου Ιλίου

Δράση δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής από τον Δήμου Ιλίουa